csütörtök, október 16, 2008

Újratöltve

Átbeszéltük amit tudtunk. (Már amit már most tudunk, mert ennyire előre még halvány gőzöm sincs, hogy mekkora lesz pl. az íróasztal, el fog-e férni az abban a szobában, stb.) Na, de ami már most látszott, azt egyeztettük délután a tervezővel. Sokkal jobban szeretem a személyes beszélgetéseket. Sokkal több mindenre világított rá ezalatt az egy óra alatt, amire esetleg nem gondoltunk. Az átszabott tervrajzot péntek/szombat magasságában küldi egy költségvetéssel, amit neki is be kell adni majd az engedélyeztetéshez. (Mert pl. kiderült, hogy a 30M egy határ, ami fölött kötelező kiviteli tervet készíttetni.) Na, nekünk a szocpol. a felső határ, mert az 29M-t engedélyez, annyi a méltányolható költségvetés megyei jogú városokban és Budapesten.

Szóval néhány szembetűnő változtatás:
--a dolgozószoba nagyobb legyen, hogy a nagyszülők ott tudjanak aludni, ha jönnek
--a mi fürdőszobánk kisebb legyen és felette legyen a gardrób.
--hátul végig szeretnénk teraszt és mivel mi szeretünk kinn enni, ezért a konyhához közel is legyen egy kijárat majd a teraszra
--az ebédlő rész egy kicsit legyen átvariálva, mert nem akarok állandóan székekben felbukni, ha járok-kelek a konyhába vagy a teraszra.

Majd meglátjuk a költségvetés ismeretében mit kell majd lehúzni. :S A fél garázs ugrik-e vagy a pince.

Nincsenek megjegyzések: