vasárnap, november 11, 2012

Megállapodások

Még a múlt héten megállapodtunk a kivitelezővel, hogy a múlt héten kiviszik a házhoz a válaszfaltéglákat, (amiket egyébként még januárban (!!!) kifizettünk, tartva attól, hogy áremelkedés lesz) és ezen a héten kezdik falazni a közfalakat.
Ma arra jártunk, benéztünk hát a házhoz. Egy darab válaszfal tégla sincs a helyszínen! Szerintetek is lesz falazás? Grrrr...

Az igazi tél beállta előtt szeretnénk, ha megcsinálnák még:
  • a válaszfalazást
  • a garázs szerelőbetonját (amit máig nem értek, miért nem lehetett megcsinálni a ház többi részének szerelőbetonozásának idején)
  • az ablakok/teraszajtók áthidalójait (hogy tél közepén az ablakosok majd le tudják mérni a pontos méreteket a redőnyhöz és az ablakokhoz, így tavasz elejére készen is legyenek az ablakok.
ja és persze a tetőrész újracserepezését.

Mutatom az előrejelzést: fagyásnak egyelőre jele sincs, napközbeni hőmérséklet 5 fok fölötti (szintén kritikus határ) ez tehát nem lehet akadálya a falazásnak...


Nagyon szívesen ajánlok munkásokat kolléganőknek (most pl. a bádogos telefonszámát adtam meg), akikkel meg vagyok elégedve és köszönöm mindazoknak, akik szintén ajánlanak/ajánlottak nekem ilyeneket, hogy legyen alternatívám, ha valamivel/valakivel nem tudnánk megegyezni.

Nincsenek megjegyzések: