kedd, október 21, 2008

Első módosítás

Itt az 1.1-es terv. Alakul, alakul, de még mindig nem az igazi.
Most nem a költségvetésről beszélek, mert az aztán pláne nem fér bele a 29M-ba. Cirka 34M-ra jött ki. Ez azért érdekes, mert:
--ha azt mondom, hogy itt egy közel 200 nm-es földszintes, 50 nm-ben alápincézett, háztartási helyiséges, két-összkomfortos, dupla garázsos, 4 hálószobás kertvárosi (kertfalusi :P) új építésű ház 34 millióért, akkor ez cseppet sem sok. (Ja, ha eladnám, azért ehhez még hozzájönne a telek ára. ;))
--na, de ha szoc.polt szeretnék, akkor ez a közel 6 millió plusz nagyon sok tud lenni.

Nincs mit tenni, sakkozni fogunk a négyzetméterekkel. Falakat tologatunk 60 cm-rel arréb... Első körben még a hátsó, garázshoz tartozó tárolóról is lemondunk, és így a pince is kisebb lesz. (Pince a garázs és ezalatt van.) ÉS nem építjük meg a hátsó nagy teraszt, csak a fedett részét. A hátsót úgyis pergolásra szerettem volna, az építész meg azt mondta, arra nem kell építési engedély sem. Szóval jönnek a "finomságok".
És akkor még mindig ott a nagy kérdés, hogy ezekről mondunk le, vagy a szoc.polról. :S

3 megjegyzés:

Ann írta...

Azon gondolkoztam, hogy szocpoléknál a tervezett költségvetés vagy a tényleges, megvalósult kell, h beleférjen a 29M-ba. Azaz tervezhettek-e 29M-val vagy kell hagyni vmi tartalékot... már ha érthető, amit kérdezek hót taoasztalatlanul (szocpolilag, építkezésileg stb).

A terv nekem továbbra is NAGYON tetszik! Elfogadnám, telkestül az egészet :)

ZJA írta...

Ma tüzetesen átnéztük Atival.. na egy ilyen beosztású házat mi is bármikor :) .. a 4 gyerekkel IS :)

Verus írta...

Húú, ez sokkal jobb, mint az 1.0 -ás. :P
A naaagy terasz.. az szuper jó, de mi az a "házt. h" valami gardrób-féle?