vasárnap, november 02, 2008

Kerítés

Valamikor régen, amikor megvettük a telket, arról volt szó, hogy a kertszomszéddal közösen építünk a mezsgyehatárra kerítést, aminek persze a felét anyagilag is álljuk. (Természetesen számlákkal a felét.) Ma délután, amikor mentünk ki Anyósomhoz, a telek felé fordultunk, hogy lássuk: idén kell-e még füvet vágnunk. A dolog pozitív oldala az volt, hogy megállapítottuk, hogy Kertekalja 32. lesz majd a címünk. A negatív tapasztalatok viszont a következők voltak:
1. A farszomszéd megépítette a kerítést anélkül, hogy nekünk szólt volna, hogy ő szeretné megépíteni és az esetleges későbbi félreértések elkerülése miatt jönnénk és néznénk, (esetleg segítenénk fizikailag is építeni) hogy valóban a karók helyére építi. Most csak remélhetjük, hogy tényleg oda építette.

2. Az építkezés végeztével a maradék sódert a mi telkünkön hagyta kiöntve, mert onnan jöttek be megépíteni a kerítést. :O (Mint ahogyan a megállapodásbeli sittet sem hajlandó elszállíttatni már több, mint fél éve.)

Az egészben a legbosszantóbb dolog, hogy egy telefont sem volt hajlandó megereszteni felénk, hogy mit terveznek.Neki nincs telefonja, oké. A gyerekeinek van és nekünk is van vezetékes telefonunk is. Aki akar, az megtalálja a módját, hogy felhívja a másikat.

Ugye, ezek után nem gondolja, hogy számlák bemutatása nélkül kifizetjük bemondásra a kerítés felét? :O

7 megjegyzés:

Ann írta...

És a számlákkal bemutatott feléből levonjátok a helyreállítás költségét!!! Állatkert! Grrrrr.

victoria.lambert írta...

Édes Jó Istenem!! És igen,GRRRRRRRRRRR!!!!!!

ZJA írta...

Miért kap majdnem mindenki legalább egy ilyen idiótát a szomszédba (vagy annak családjába)??? Nekem is volt kalandom szomszéd néni vejével :S

Ann ötlete a fizetésről jóóó :)

Verus írta...

Előszöris a címetek remek. :DDD

A többihez meg csak bólogatni tudok.. a feljelentés lenne a legjobb, de hát ki akar így indítani egy új helyen.. és egyáltalán.. Remélem, h N. oda tud hatni neki, hogy Ti nem azok vagytok, akik örömmel és bólogatva asszisztáltok a hülyeségeihez.

malyvacsiga írta...

Atyám! Át kéne lapátolni a sódert a kerítésen túlra. Kirendelni egy "örsnyi úttörüt" és sütiért cserébe. Mindjárt belelóg a kezem, igaz?

Ann írta...

Várjuk a folytatást (Haj-rá Nor-bi)! ;)

BoBo írta...

Nekem is az átlapátolás jutott eszembe. Csak sajna még most kezdtek építkezni és nem jó összeveszni velük. Majd ha már bent lesztek a gyerekek "véletlenül" átrakhatják a dolgokat;-)
Azért azt nézzétek meg nem mentek-e a ti területetekre.