csütörtök, július 20, 2017

Fürdőszobák festése II.

A szerda reggel festékvásárlással kezdődött. Habos kakaó helyett Fahéj szín lett, 2,5 literes kiszerelésben. Elugrottam még vizes bázisú akril festékért (mert ez miért legyen ott, ahol a falfesték...), szerencsére nem csak hobbi-kiszerelésben volt, ez szintén a fürdőszobához kell majd.

A másik fürdőszoba kevésbé tagolt, a törölközőszárítós radiátor mögött mégis el lehet szöszölni vele, így fél 3-kor tudtam ebédelni. (Ez az előnye, ha a gyerekek ilyenkor nyaralnak. Már nem úsztam volna meg a "Nem akarlak zavarni Anya, de mikor és mit ebédelünk?" kérdésekkel, mondjuk félóránként, felváltva. ;) )
Festés közben itt is akadtak meglepetések: a tegnapi fürdőszobának egy részén nem tudom mivel gletteltek vagy festettek rá fehér valamit, de nagyon nem akarta befogni a festék. Ma pedig néhány helyen visszajött a glett. Nem az, amit én gletteltem, hanem még amit az építéskor a festők. :O Holnap majd javítom, ma inkább befejeztem a tegnapi fürdőszoba kimaradt részeit.


1 rétegben mindkét fürdőszoba készen van. Nem nagy koszt csináltam, hiszen nem csöpögött a festék (ó, bárcsak annyi lett volna! :P ) a csempékről kell letörölgetni a festéket, amit már a mi fürdőnkben meg is csináltam.

Nincsenek megjegyzések: